Mindful

Mera lugn och fokus på 28 dagar

Anmäl dig här!

I vår alltmer stressiga vardag behöver vi stilla vårt sinne från alla de tankar som upptar vår tid. Därmed skapas förutsättningar för ett inre lugn som bidrar till att utveckla en förmåga att lättare hantera både sina tankar och känslor. Att träna på mindfulness handlar om att lära sig vara i nuet, och skärma av tankar på framtiden eller det förflutna, för att få bättre fokus och bli mindre stressad.

Mindfulles översätts ofta som medveten närvaro och det handlar om just det: Att vara medvetet fokuserad och närvarande i nuet och inte låta uppmärksamheten fladdra från distraktion till distraktion.

Denna introduktions kurs kommer hjälpa dig att fokusera på den arbetsuppgift som ligger framför dig, fast det fungerar lika bra för att hindra att vi hetsar upp oss när saker drar ut på tiden eller när du fastnar i en bilkö på vägen hem. Att träna dig i mindfulness har alltså effekter inte bara på jobbet utan även i vardagen utanför.


Börja nu!28 dagar till mer fokus!

Känner du också att livet ibland går i 180 och allt bara surrar på? Eller att du inte hinner tänka en tanke innan nästa tar vid och omgivningens krav blir allt tuffare?

Vi är många som känner så och kan behöva en paus. Jag vill därför bjuda in dig till att göra max en kvarts mental återhämtning varje dag i 28 dagar.

Jag är övertygad om att det kommer göra stor skillnad för dig och för de människor du har rumt dig och på så sätt kan vi påverka så många fler än bara oss själva. Och vi kommer göra det via meditation och grunder från mindfulness

När vi praktiserar mindfulness är det på våra villkor, det finns inget bra eller dåligt, fel eller rätt sätt, bara ditt sätt att göra övningarna. Ibland kan vi vara mer närvarande ibland kanske mindre, Det gör inget att praktisera Mindfulness är den del av ett livslångt lärande. Praktik kan göras via sittande meditation, andningsmeditation och kroppsscanning. Genom att lära dig att styra ditt medvetande och din uppmärksamhet som är själva hjärtat i meditationen. Själva utmaningen ligger i att vara i nuet ögonblick efter ögonblick.

Tack vare mindfulness kan vi påverka vårt förhållningssätt till det som sker. Vi kan lära oss att se vad vi faktiskt kan göra här och nu i detta ögonblick, vad vi kan släppa för tillfället och skjuta på framtiden samt vilka valmöjligheter som finns i stunden.

kursen består av 4 lektioner samt ljudfiler


Din utbildare


Camilla Gyllensvan
Camilla Gyllensvan

Din utbildare är Camilla Gyllensvan arbetar med beroende och beteende problematik som KBT terapeut och mindfulness utbildare. Camilla är en omtyckt utbildare och föreläsare och hon har gett ut flera ljudfilen med Sömn, vikt, självkänsla som logger på topplistor och tusentals människor lyssnar på dem dagligen.


Kurs innehåll


  Börja här
Available in days
days after you enroll
  vecka 1
Available in days
days after you enroll
  Vecka 2
Available in days
days after you enroll
  vecka 3
Available in days
days after you enroll
  Vecka 4
Available in days
days after you enroll
  Tack!
Available in days
days after you enroll

FAQ vanliga frågor


När börjar kursen?
Kursen börjar direkt
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen under ett år
Hur gör jag om jag är missnöjd?
Vi tror att nöjda kunder är glada kunder. Har du något du undrar över kontakta oss

Börja nu!