Mentalt Bokslut

Workshop -Skapa din framtid och ditt bästa år

MENTALT BOKSLUT

Hur vill du att ditt kommande år ska bli?

Vill du att ditt kommande år ska vara annorlunda? Det sägs att det bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den! Om du vill att detta år ska vara året då det händer , då är det tid att börja skapa ditt drömår nu!

Ett sätt är att starta med att ta befälet över ditt liv. Det är en nödvändigt för att du ska göra det kommande året det bästa i ditt liv. Tänk på vad du verkligen vill uppnå och varför. Sätt upp dina mål och fatta de beslut du behöver för att nå dem. Har du inte satt dina mål för kommande år eller alls? Oroa dig inte, du är inte ensam om det. Med hjälp av en konkret handlingsplan, insikter och verktyg kan du lättare styra dig själv och ditt år i den riktning du vill för att nå de resultat du önskar.

Att göra ett mentalt bokslut innebär att du planerar och fokuserar på att kommande år blir precis så som du vill ha det. I det här häftet finns övningar och verktyg som hjälper dig att avsluta det som skall avslutas och påbörja det som skall påbörjas. För om du inte har koll på var du befinner dig är det annars lätt hänt att vi sedan gör upp våra mål och planer på felaktiga grunder. Det leder som du säkert förstår endast till frustration.

Gör hela boken under en dag, ta en del och gör i veckan. Samla vännerna en helg, gör det med din partner eller i ensamhet. Eller kom till en av våra workshops

Välj det som passar dig. Det mentala bokslutet består av tre delar.

  • Förbereda och undersöka, skrivövningar i häftet
  • Planera och aktivt skapa ditt kommande år
  • Visualisera gör en visions tavla med alla dina bilder Lyssna – Min perfekta dag ljudfil

I våra utbildningar och workshops går det ut på att hitta dem som redan lyckats, ta reda på vad de gör, förbättra det ytterligare och sedan lära ut det till andra. Här får du nu därför en plan som bygger på att hitta de mål som inspirerar dig för det nya året. Innan du börjar drömma om framtiden kan det dock vara bra att göra som de flesta företag gör någon gång om året att inventera hur det ser ut för tillfället.


Din utbildare


Camilla Gyllensvan
Camilla Gyllensvan

Camilla är Mental Coach och NLP trainer arbetar dagligen med coaching och mental träning där jag lär enskilda och grupper hur vi når våra mål och vad vi behöver för hjälp på vägen dit. Jag har under de senaste året gett ut flera mentala ljudspår som dagligen lyssnas på från Storytel, nextory och Bookbeat för att nämna några.


FAQ vanliga frågor


När börjar kursen?
Din kurs börjar direkt och du har tillgång till den under ett år
Om jag inte är nöjd?
Vi gillar nöjda kunder, är det något du undrar över kontakta oss :)

Börja nu!